torsdag 27 augusti 2009

Nu startar vi ett nytt moment i Medieteknik A - RSS och CMS

Vi kastar oss direkt in i olika sätt att nätverka på webben och sammanhållande plattform blir en enkel Blogger-blogg som du ska uppdatera varje vecka. Ofta med ett teknisk fokus på vad som ska göras, men ibland kopplat till innehållet i en delkurs eller någon uppgift inför ett seminarium.

Instruktioner kommer alltid direkt i denna blogg och några gånger under terminen finns också inplanerat workshops för att introducera nya koncept eller hjälpa till med handledning av gamla.

Sista uppgiften på terminen blir att exportera hela bloggen till ett enda dokument som skickas via Urkundsdatabasen för att säkerställa att ni skriver egna texter och inte kopierar varandra.

Varje vecka kommer en ny uppgift och du bör vara klar med den innan kommande veckas utgång. Dvs ni har alltid drygt en vecka på er, ibland närmare två. Håll tiden eftersom nästa uppgift kan innebära att läsa vad nån annan skrivit.

För att ni ska orka med kommer det att vara enkla och snabba uppgifter eller uppgifter som är kopplade till sånt som ni ändå förväntas göra inom kursen

Mer info kommer ... varje vecka

Anne (MTA) och Jim (IMD)

3 kommentarer:

Anne sa...

Kommentarer mottages tacksamt! Och frågor...

Caroline.A Medieteknik A sa...

Så hur vi alla varandra nu då? Här är min blogg i alla fall!

Anne sa...

Bra fråga!
...som får sitt svar i nästa veckas uppgift
:-)